Taitaa taas alkaa tämä kirjoitus vanhalla virrellä, jonka mukaan on kulunut ihan hirveästi aikaa viimeisestä kirjoituksesta blogiin... Mutta nyt kyllä ihan hyvällä syyllä; mennyt kesä on ollut ihan mahtava lomailun ja toiminnankin kannalta ja syksy palautti koko perheen uudenlaiseen arkeen...

Kesällä ehdittiin tehdä vaikka mitä. Lomailtiin Vimpelin mummolassa, käytiin Power Parkissa huvipuistossa ja Röllimaassa, saatiin nauttia ystäviemme ja kasvattiemme seurasta, vietettiin 3v. synttäreitä kolme päivää, mummun ja papan kanssa poikettiin Ikaalisissa Ti-Ti Nallen talossa (lasten kesän kohokohta!), uitiin, saunottiin ja grillattiin sekä oltiin tietysti Leppävirran mökillämme. Lapset nauttivat uimarannalla olosta, uima-altaassa polskuttelusta ja leikkipuistopäivistä. Lisäksi kesän päätti koko perheen viikon kestänyt kylpyläreissu.

Kesän aikana koiraharrastus ei ole ollut kovin aktiivista... Hakukokeessa olin sihteerinä ja tietysti kaikki koiraystävät +  kasvattien omistajat + tietty Marina  pitävät minutkin ajan tasalla pk- ja muusta koiraharrastuksesta, vaikka aktiivisesti en kentällä olekaan.  Ja kasvateista Igor, Rafu ja Nita ovat  ilahduttaneet yökyläilyllään. Pohjois-Savon Leojen tiimoilta vedin kesällä TOKOa leoporukoille Kuopiossa, mutta ajankohta ei sille ollut oikein suopea leo-ihmisten lomailujen vuoksi  Mutta tulipahan jotakin puuhailtua Pokenkin kanssa. Tavoitteellista treenaamista ei olla harrastettu kesän aikana, ollaan vaan todellakin "puuhasteltu" ja lomailtu  Poken kanssa ei olla sitten huhtikuun käyty näyttelyissä sille kehittyneen alapurennan vuoksi. Valitettavasti tilanne ei sen suhteen näytä yhtään paremmalta; näyttää siltä, että alapurenta on tullut jäädäkseen.

Syksyn koittaessa todellakin meidän porukan arki muuttui täysin. Yli kolme vuotta "lomailtuani" (äitiysloma ja hoitovapaa) palasin takaisin töihin 1.9. jatkaen samalla työnantajalla kuin mistä lomille jäin. Työpiste vaan hieman muuttui ja tällä hetkellä teen sh:n töitä dementoituneiden hoivakodilla. Lapset aloittivat syyskuussa päiväkodin ja oikein hyvin se on alkanut sujumaan aikaisista aamuherätyksistä huolimatta...

Seuraavassa kuvia menneeltä kesältä!

Vimpelissä ja mm. Power Parkissa Rölliä katsomassa..:

Rafu-kasvatti (BH HK2 Wachenstamm Alioth-Gianfar) Vantaalta perheineen meillä muutaman päivän:

Ti-Ti Nallen luona Ikaalisissa, tässä mummu ja Matias:

Hauska opaste matkan varrelta Ikaalisiin:

Mökillä Leppävirralla uitiin ja saunottiin:

Perhossa Konstan ja Elinan luona on vauhdikasta:

Poke portaillaan:

Huomaa edellisessä kuvassa Mantan vaatetus; välillä Manta on "poika nimeltä Sami"  Tyttökin kyllä välillä, vaatteet vaihtuu valehtelematta meillä ainakin sen 20 kertaa päivän aikana...: