No huh; taas aika on mennyt ihan ylinopeasti! Juvan näyttelyn jälkeen on tapahtunut ainakin miljoona asiaa normaalin "rauhallisen" (?) arjen vieton lisäksi... Ollaan oltu talvilomailemassa Vimpelissä, olen ollut parissa mätsärissä Kuopiossa tuomarina, helmikuun leotapaaminen vietettiin Vehmersalmella ja samassa yhteydessä kävin moikkaamassa Icon poikaa Faroa (Däsy's Indinon-Iskuri).

 

Suurin asia on ollut meidän Lillin muutto tuttavillemme Riihimäelle. En olisi koskaan uskonut, että joskus luovun omasta koirastani, mutta tässä sitä nyt sitten ollaan. Lilli pääsi siskon poikansa Fargon luokse asustelemaan ja onkin sopeutunut uuteen kotiin hämmästyttävän hyvin! Ovat kuin paita ja peppu! Lillin muutto Katjan ja Jukan luokse oli monien asioiden summa; uutta kotia emme Lillille aktiivisesti etsineet. Katjan ja Jukan vanha dobberi menehtyi loppuvuodesta ja heille "avautui" paikka narttudobermannille ja kun kuulimme heidän etsivän uutta koiraa, tiesimme että nyt olisi Lillille paras mahdollinen, koirakokemusta ja aikaa omaava koti tarjolla. Kiitos vielä Katjalle ja Jukalle tätä kautta; eilen oli IHANAA nähdä Lilli Tampereen näyttelyssä kanssanne niin onnellisen oloisena; lauman vaihto on onnistunut täydellisesti!

 

Kevään mittaan olemme muuttamassa takaisin Kuopioon! Nykyinen koti täällä Lempyyllä laitettiin myyntiin alkuvuodesta ja nyt on kaupat tehty. Uusikin on jo löydetty eli Petosen suunnalta löytyi ihana omakotitalo! Kuopiostahan me tänne Lempyylle tulimme vajaat viisi vuotta sitten. Tässä välissä perhe kasvoi hieman "yllättävänkin" suureksi ja nyt töihinpaluu hoitovapaalta lähestyy... Laskimme yhteen yksi + kaksi ja tulimme siihen tulokseen, että koska meillä molemmilla on työt (ja harrastukset) Kuopiossa, on ehkä helpointa palata takaisin kaupunkiin Hymy Odotamme innolla Kuopioon muuttoa, mutta tietysti haikeina jäämme muistelemaan tätä ihanan rauhallista maaseutua. Mutta kyllähän me täällä jatkossakin vieraillaan ihanien naapureiden luona Silmänisku

 

Poke on Juvan näyttelyn jälkeen käynyt Tuusniemellä ja Tampereella näyttelyssä. Tuusniemellä 22.2. tuomarina oli tanskalainen Gert Christenssen ja arvostelu oli seuraavanlainen: "Nearly 11 months. Good size. Masculine head and expression. Acceptable bite. Nice eyes. Good skull. Good neck and topline. Excellent body. Well angulated. Good bones. Needs to stabilize in front movement. Good coat. Nice temperament." JUN ERI 2. Junioriluokassa oli yhteensä kuusi koiraa.

Ylläolevasta kuvasta kiitos Annille ja alla olevista Tuusniemen kuvista kiitos Räsäsen Piialle:

 

 

Tällaistakin eläintä pääsin Tuusniemellä näyttämään Nauru , kyseessä on kuvaajan eli Piian musta snautseri Onnentontun Enneuni "Pirre":

Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä 15.3. tuomarina toimi Walter Schicker Saksasta. Junioriluokkaan osallistui neljä urosta ja Poke sai luokan ainoana koirana ERIn eli oli
JUN ERI 1. "Very well constructed. Expressive head, dark mask. Level bite. Broad skull. Ears set medium high. Dark brown eyes. Double coct. Straight front legs. Correct tailset. Movement quite well co-ordinated."


Tampereella tiimimme dobbereilla oli myös erinomainen menestys! Fargo (B.G.Super Ego) oli AVO ERI2, PU2, SERT, vara-CACIB (onnea viimeisestä sertistä!!!!), Dino (B.G. Money Talks) NUO ERI1, PU4, Hamon (B.G.Macho Man) NUO ERI2, Lilli (Wachenstamm Beata-Droll AVO ERI4 ja Bebe (B.G. Million D'Babe) NUO ERI1. Näyttelyn jälkeen suuntasimme koko sakki Pirkkalaan, jossa meidät muonitettiin ja saimme erinomaista seuraa! Näitä näyttelyitä onkin kaivattu, joissa mukana on kymmenpäinen väkijoukko ja saadaan ihan rauhassa istuskella näyttelyn jälkeen porukalla Nauru Kiitos Dinon huoltojoukoille kutsusta kotiinne!

 

Ja vielä loppuun kuvia Poken huikeasta lahjasta! Lillin uusi perhe oli yllättänyt meidät täysin ja olivat teettäneet rosterista leonberginkoiralle juuri oikean korkuisen ruokakuppitelineen Yllättynyt Teline on Pokelle nimikoitu ja kuvakin on ihan Poken kuvasta tehty! Teline on aivan mahtava; KIITOS vielä siitä ja tietysti siitä koiran ea-laukusta! Tänä aamuna meidän tytötkin kaihoisasti katselivat Poken aamupalan nautiskelua; olisivat itsekin varmasti tuollaisesta telineestä tahtoneet aamupalansa nauttia -heh!!