Sunnuntaina käytiin Juvalla näyttelyssä. Omista koirista mukana oli Poke-leo, mutta dobberikehässä pyörähdin Marinan Beben kanssa (Bäbie's Garden Million Dollar Baby). Menestys oli kerrassaan loistavaa: dobermanneissa putsattiin pöytä eli Bebe oli NUO ERI 1, PN 1, SERT, ROP ja saman pentueen uros "Hamon (Bäbie's Garden Macho Man) NUO ERI 1, PU 1, SERT, VSP ! Onnea vielä Marinalle ja Niinalle!

Tässäpä sitä Mrs. Bäbie's Garden ja Mrs. Wachenstamm poseeraa -ja ai niin, poseeraahan siinä koiratkin ja tuomari Nauru

 

Leokehässä Poken luokassa oli neljä junnu-urosta ja sielläkin hyvä menestys jatkui... Poke sai ERIn ja "isojen poikien" joukossa sijoittui PU-kehässä toiseksi! Vallan mahtavaa meidän 9 kk ikäiseltä Apinalta Silmänisku Poken arvostelu (tuom. Tanya Ahlman-Stockmari):

" Erinomaiset rungon mittasuhteet omaava junioriuros. Hyvä pää ja ilme. Hyvä maski. Hyväksyttävä purenta. Vielä kehittymätön edestä, oikea rungon syvyys. Hyvä raajaluusto. Hyvin rakentunut takaosa. Vaihtanut voimakkaasti pentukarvaa, mutta oikea peitinkarvanlaatu löydettävissä. Erinomaiset sivuliikkeet, oikea hännänkanto liikkeessä. Lupaava kokonaisuus."
JUN ERI 1, PU 2, vara-SERT



 

Kiitoksia vielä mukavasta päivästä mm. Marinalle, Niinalle, Sariannelle sekä Kainon ja Sulon omistajille!