Varkauden näyttelyssä piipahdimme 24.8.2008. Mukaan oli ilmoitettu 18 dobberia (tuom. Helina Jürgens-Simberg, EST). Meiltä oli mukana Lilli (Wachenstamm Beata-Droll) ja Maarit & Janne tulivat Icon pojan, Faron (Däsy's Indinon Iskuri), kanssa. Lisäksi mukaan oli ilmoittautunut meidän Icon (Ri Palladium Gladiator) lapsen lapsi eli Rocks'n Jewels Zirkonia pentuluokkaan -oli mukava nähdä teitä! "Emppu" olikin upeasti ROP-pentu -onnea!

Ensin olin kehässä Faron kanssa. Esiintyminen meni hyvin; liikkuminen oli reipasta ja poika antoi tutkia itsensä oikein hyvin. Faro sai EH:n ja kahdesta avoimen luokan uroksesta voitti luokkansa ollen siis EH 1. Arvostelu oli erittäin hyvä, tuomari toivoi koiraan vielä vähän lisää leveyttä, mitä tuleekin ajan kanssa... Kiitos Maarit ja Janne taas seurastanne ja muistakaahan, että kutsu meille treenaamaan on voimassa ;)

1857094.jpg
Faro kehässä

Lillin luokassa oli paikalla neljä avoimen luokan narttua. Hyvin meni; Lilli sai ERIn ja voitti luokkansa. Yhdeksästä ilmoitetusta nartusta vain kolme sai ERIn ja loppujen lopuksi Lilli voitti ollen AVO ERI 1, PN 1, SERT ja VSP. ROP oli komea "Repe" - paljon onnea Heinille ja Ilpolle :)

Nyt siis on Lillillä kaikki kolme SERTiä kasassa ja se CACIBkin löytyy Suomesta. Nyt vaan ohjaaja odottelee motivaatiota alkaa treenaamaan koiraa; kyllä kai sitä motivaatiota jonkun verran löytyisikin, mutta kun vaan saisi aikaiseksi ALOITTAA... Sehän se vaikeinta on! Mutta minulle on jo ilmestynyt muutamia aktiivisia persiillepotkijoita tsemppaamaan, joten katsotaan nyt  miten tämä lähtee käyntiin... Jakekin lupasi hoitaa lapsia pari kertaa viikkoon, että pääsen kentälle - homma siis puoliksi valmis ;D Hehheh.


1857109.jpg

1857105.jpg
Lilli ja Lillin viimeinen SERT :)