2-vuotissynttärijuhlia vietettiin kotona la 5.7. Mukana juhlissa olivat Leppävirran mummo ja ukki, Make, Tarja ja Emilia-serkku, Tanja, Mikko, Essi ja Oona, Sanna ja Lotta, Antti, Niina, Lauri ja Lotta.
Lisäksi pitkin viikkoa on käynyt mukavia vieraita; Henkka ja Auli, Kikka, Saara, Jimi ja Joona  :)

Upeita lahjojakin tuli paljon! Aiemmin esiteltyjen lisäksi lapset saivat suloiset uikkarit ja rantapallot, "puhuvan" vauvanuken + Nalle Puh- vauvanvaunut, Matiakselle jykevä Plaston roska-auto, hiekkalaatikkoleikkeihin uusia sankoja, lapioita, kuormuri ja muotteja, tee- ja mehuastiastot leikkeihin, lastenlaulu cd, eläintarha-Duploja ja uusi, iso alusta Duplojen rakenteluun, Fisher Pricen uisteluvene + hahmot sekä sokerina pohjalla hyttyskarkotin, joka pitää 2000 m2 :n alueen hyttysvapaana!!! Onpas ollutkin luksusta olla takapihalla, kun hyttyset ovat aivan selvästi vähentyneet, jopa kadonneet!

Parin viikon päästä sitten juodaan synttärikahvit toisella puolella Suomea eli Vimpelin mummolassa. Silloin pääsevät helposti juhliin mukaan myös siellä päin asuvat kaverit ja sukulaiset!

Puhalletaan kynttilää:
1722643.jpg

Vielä näillä synttäreillä itse kakun syönti oli jonkin verran levotonta... Matias hapuili kakun päältä lisää mansikoita, Manta yritti pihistää siskon servettiä ja Maisa yritti syödä mahdollisimman montaa sorttia yhtäaikaa :D
1722645.jpg

Hyvä lastenvahti toimi näilläkin synttäreillä; Ti-Ti-Nalle -dvd.
1722647.jpg

...onhan se Matiaskin siellä tyttöjen joukossa :D
1722651.jpg